domain név regisztrációhonlap készítéseingyenes tanácsadáskeresőoptimalizáláskeresőre optimalizálásmobilbarát honlapmobilbarát honlapkészítésSEOwebáruházwebshop

OpenCart webshop magyarul

webshop, webáruház OpenCart ingyen magyarul

Az internetes értékesítés hihetetlen sebességgel fejlődik. Aki vásárolni szeretne először a neten néz szét, itt keresi meg, és szerencsés esetben itt is találja meg azt, amit vásárolni szeretne.

Az értékesítési csatornák közül a legdinamikusabban az internetes kereskedelem fejlődik. A webshopok, webáruházak népszerűsége egyszerű kezelésükben, a kényelmes vásárlási lehetőségekben, és viszonylag alacsony áraikban rejlik.

Mobilbarát webshop, webáruház készítését is vállalja a Kompletta Webstúdió.

Két nagyon népszerű és sikeres rendszert ajánlunk ügyfeleinknek.

ingyenes webshop webáruház WooCommerce magyarKisebb webáruház üzemeltetéséhez optimális választás a WordPress WooCommerce kiegészítése. Természetesen magyar nyelvű, könnyen kezelhető, egyszerű admin felülettel rendelkezik. Rengeteg kiegészítővel lehet jobbá, egyedivé tenni.

Komolyabb, nagyobb webáruház, webshop készítésére az OpenCart magyar változatát telepítjük. Rengeteg kiegészítő van ehhez is, de maga az alaprendszer is már nagyon jól használható.

Természetesen lehetőség van keresőbarát megoldások alkalmazására, a jobb Google találatok elérése érdekében.

Ne feledje: Sikere nálunk kezdődik!

Mindkét webáruház, webshop telepítése ügyfeleink számára ingyenes! Ha nálunk vásárol tárhelyet (webtárhelyet), kérheti bármelyik webshop magyar változatának telepítését.

Webshop, webáruház készítése
+36 70 366-49-77