honlap készítésehonlapfordításhonlapkarbantartáshonlapkészítéshonlapszervizkeresőoptimalizáláskeresőre optimalizálásmobilbarát honlapkészítésSEOweblap felújításawebsitewebtárhelywebvideó

Honlapkészítés, honlapfelújítás, keresőoptimalizálás, SEO

webvideó, reklámvideó készítése

Bármilyen furcsa is, de szorosan összefügg a honlap készítésének módja, módszere és a későbbi eredményessége, hatékonysága. Az első pillanattól fogva arra kell törekednünk, a honlapot megtalálják, hogy a Google jó helyen hozza fel a találati listán. Természetesen lehetne itt sorolni a tényezőket: jó domain választás, biztonságos és gyors szerveren tárhely a honlapnak,  megfelelő tartalomkezelő, vagy egyéb honlapkészítési eljárás, a weblap felépítése, a megfelelő kulcsszavak választása, stb. De mindez semmit sem ér, ha csak egyetlen elem is gyengécske. Ha a honlap kulcsszavai rosszul vannak összeszedve, ha  ezek a tartalomban nem köszönnek vissza, vagy ha egyáltalán nincs releváns tartalom.

Egy-egy honlap felújítása során ugyan azokat a módszereket alkalmazzuk, amiket az új honlapoknál. Megvizsgálunk minden fontos elemet, helyretesszük, kijavítjuk, módosítjuk. Elvégezzük azokat az aprólékos műveleteket, amelyeket hozzásegítenek, hogy a honlap előrébb kerüljön a keresők találati listáján. A SEO (keresőoptimalizálás) nem ördöngös dolog. De jó, ha naprakész a tudásunk, van tapasztaltunk, és tudjuk, hogy hol, mit találunk a honlap szerkezetében, mely részek szorulnak javításra.

Van egy nagyon fontos körülmény is, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni: a keresőmotorok működése. Hogyan talál meg? Mit figyel? Milyen elemeknek, hogyan kell megjelenniük, és számtalan olyan szempont, ami talán eszünkbe sem jutna.  Nincs senkinél sem a bölcsek köve! Nem tudja igazán senki sem megmondani, hogy egy honlap hogyan lesz első 10 millió közül.

Mi sem.

De mi az, amiért mégis bennünket választanak ügyfeleink?

– mert segítjük őket az eső ötlettől

– mert odafigyelünk a részletekre

– mert szeretnénk, ha sikeres lenne

– mert mi is úgy kezdtük, ahogy ők: egy ötlettel

– folyamatosan képezzük magunkat

– és egy apróság: becsülettel dolgozunk

 

Webshop, webáruház készítése
+36 70 366-49-77