Szolgáltatásaink

19 év tapasztalat és gyakorlat

 

Domain regisztráció

Az első és legfontosabb lépés ötlete megvalósításához: a domain regisztráció. Segítünk a legjobbat kiválasztani, és regisztráljuk. Nincs adminisztrációs költség, csak a regisztrációs díjat kell fizetnie.

 

Webtárhely

Biztonságos, gyors szerveren adunk helyet honlapjának. Cpanel kezelőfelülettel kézben tarthatja, felügyelheti tárhelyét. Mobilbarát, magyar nyelvű adminfelület, tetszőleges méretű tárhely.

 

Honlapkészítés

Elkészítjük honlapját. Rövid határidővel, kedvező áron. Természetesen módosíthatja honlapját programozói tudás nélkül, kezelheti szabadon. Segítünk, hogy megvalósítsa elképzeléseit.

 

Honlapfelújítás

Elavult honlapját, weblapját az eredeti tartalom megtartása mellett mobilbarát megjelenéssel felújítjuk, és ha kell keresőre is optimalizáljuk. (SEO)

 

Honlapkarbantartás

Már elkészült, vagy már meglévő honlapját karbantartjuk. Biztonsági mentéseket készítünk, figyeljük a spam (kéretlen levél) forgalmat, szűrőket és biztonsági elemeket állítunk be.

 

Keresőoptimalizálás, SEO

Aprólékos munkával, sok-sok év tapasztalatával sikeressé tesszük honlapját. A kereső motorok találati listáján előre jut, meg fogják találni. A sikeréért dolgozunk!

 

Webvideó

Egyszerű, HD webvideókat készítünk. Vágjuk, szerkesztjük, közzé tesszük, honlapjába illesztjük, keresőre optimalizáljuk. Egy vállalkozás bemutatásának leghatékonyabb eszköze a webvideó!

 

Tárgyfotó webshopokhoz

A termékek megjelenítése nagyon fontos, ha azt értékesíteni akarjuk. A kép, képek alapján dönt az érdeklődő, hogy megrendeli-e az adott terméket. Egyedi áron, egyedi képeket készítünk webshopjához, honlapjához.