Adatvédelmi tájékoztató

Megosztás

Adatvédelmi tájékoztató

 

kompletta-webstudio-logo

A Kompletta Webstúdió Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online szolgáltatás értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók és a megrendelők személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók/megrendelők  cég által kezelt személyes adatait, harmadik félnek nem adja ki, az adatok biztonságos tárolásáról a legmesszebbmenőkig gondoskodik.

A Kompletta Webstúdió Kft. nem üzemeltet webáruházat, de az egyes szolgáltatások megrendelésére online felületen (megrendelő űrlapok, kapcsolati űrlapok) , vagy telefonon is történhet, regisztráció nélkül, a szükséges adatok megadásával. Az így birtokába került adatokat is ugyan úgy kezeli, mint az írásban történt megrendelések esetén. Az online felületen küldött adatok biztonságos webfelületen jutnak el a Kompletta Webstúdió adatbázisába, és ott titkosított formában tárolódnak.

Az adatkezelő címe: Kompletta Webstúdió Kft., 6710 Szeged, Egyenlőség utca 7.
Az adatkezelő személye: az ügyvezető

Az adatkezelő elérhetőségei:

Telefon: +36 70 366-49-77

Email: info@kompletta.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a)pontja, valamint az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. számú rendelete (2016. április 27.) (GDPR)

Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál, illetve a megrendelése elküldése alkalmával  kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók, vagy a cég elérhetőségein küldött megrendelések feladói

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során, vagy a megrendeléskor elküldött, megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: név, elérhetőség (telefon, email), szállítási cím, számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– A Kompletta Webstúdió Kft. ügyvezetője, marketing vezetője, és programozó munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 30 napon belül törlésre kerülnek. A törlés tényéről az érintettek külön értesítést nem kapnak.

A vásárló, megrendelő kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy soron kívüli törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó/megrendelő erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó/megrendelő kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó/megrendelő nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu ) fordulhat.

A hatályos 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: https://net.jogtar.hu/

A GDPR magyar nyelvű verziója itt olvasható: http://naih.hu/